torstai 16. tammikuuta 2020

20. Harhaileva kummitus ja kolminkertainen ongelma

"Sinun pitää ottaa asioista selvää", Ritun äiti vastasi vakavana ja sysäsi raskaustestin kylpyhuoneen kaapista Ritun käteen.

Ritu huokaisi, otti testin ja paineli vessaan vastahakoisesti. Hän ei olisi halunnut tehdä koko raskaustestiä ja vielä vähemmän hän halusi tehdä sen äitinsä valvovan silmän alla. Ritu tiesi, että jos testi näyttäisi positiivista, María ei hyväksyisi raskauden keskeyttämistä noin vain. Maríalle lapset olivat ilon ja onnen asia, kun taas ajatus raskaudesta ajoi Ritun tällä hetkellä lähinnä kauhun partaalle Katin suunnitelman tähden.

Testin tehtyään Ritu asteli huterin jaloin takaisin Marían luokse. Jos testin tekeminen oli tuntunut Ritusta kamalalta, tuntui tuloksen odottaminen äidin vahtiessa vielä hirveämmältä.
"Nyt kai sitten odotellaan", Ritu totesi vaivaantuneena ja silmäili testin näyttöä hermostuneena.

Pian näytölle ilmestyi kaksi viivaa. Ritun vatsanpohjassa muljahti.

Positiivisen tuloksen nähdessään María liikuttui. "En voi uskoa, että pieni tyttäreni saa lapsen", hän sopersi onnellisena.
"Eh.. niin. Tämä ei ollut ihan otollisin aika-", Ritu aloitti, mutta María keskeytti hänet.
"Lapset eivät kysele oikeaa aikaa tullakseen. He ovat lahja", María hymyili.
"Meidän pitää kertoa tästä isällesi!" hän henkäisi ja ennen kuin Ritu ehti estää häntä, oli María juossut alakertaan herättämään Arjunin.

"Dios mío! Arjun-rakas! Meistä tulee isovanhempia!" María kailotti mennessään.

Arjun kuulosti uutisesta erittäin ilahtuneelta ja Ritu kirosi päässään äitinsä lapsiuutisesta innostumisen portaita alas laskeutuessaan.
"Noh, mutta, nythän sinä voit esitellä sen lasten tulevan isän meille", Arjun totesi hymyillen.

"Sí, sí, pitäähän meidän nähdä tämä nuorukainen, jotta voimme olla mukana suunnittelemassa teidän häitänne", María säesti hymyillen.

"Häitämme?!" Ritu kivahti yllättyneenä.
"Ei. Eieiei. Ei meillä ole aikaa mennä naimisiin tai saada lapsia!" hän jatkoi puuskahtaen.

Häät ja lasten saaminen eivät olleet osa Katin suunnitelmaa ennen vampyyriksi muuttumista. Ritu ei voinut kuvitellakkaan, että Kat heltyisi ja antaisi heille lisäaikaa ensin lapsen syntymään asti ja sitten vielä naimisiin menemiseenkin. Ei. Kat ei ollut sellainen.

"Ja sitäpaitsi, ei meillä ole rahaakaan. Ja abuelan hautajaisetkin ovat ihan kohta! Eihän tässä jää edes aikaa häiden suunnitteluun!"

"No, mutta. Ritu. Sinähän tiedät, että minun ja äitisi mielestä ei ole soveliasta sinun kaltaisellesi nuorelle naiselle perustaa perhettä miehen kanssa, jonka kanssa hän ei ole naimisissa", Arjun muistutti lempeästi, mutta painokkaasti.

"Isoäitisi hautajaiset jäävät sinulta nyt välistä, sillä se ei ole hyväksi sinun ja lapsen terveydelle, että lennät edestakaisin."
"Ja me autamme mielellämme hääkustannuksissa avokätisesti, kuten tapoihin kuuluu", hän lisäsi.

Ritu ei voinut muuta, kuin taikoa kauhistuneen kankean tekohymyn naamalleen, sillä hän tiesi, kuinka ehdottomia María ja Arjun saattoivat olla perheen perustamista koskevissa perinteissä.

"K- Kyllä minä ymmärrän. Tämä kaikki tuli vain niin yllättäen ja tuota-", hän mutisi.

"Eikä mitään muttia!" Arjun keskeytti.
"Me lähdemme heti ensimmäisellä lennolla kohti Newcrestiä tapaamaan tätä tulevaa lastesi isää ja keskustelemme hänen kanssaan avioliitosta!"

"Aivan, isäsi on oikeassa. Noniin, ryhdyhän jo pakkaamaan tavaroitasi valmiiksi", María kehotti. Ritu ei voinut tehdä muuta, kuin työtä käskettyä ja pian hän löysi itsensä pakkautuneena lentokoneeseen vanhempiensa kanssa.


Ritu kertoi vielä Azaelille tulevansa kotiin ja sulki puhelimen lennon ajaksi.

***

Ritun ja Azaelin pihaan saapuessaan Arjun ja María ihastelivat kovaan ääneen pihalla olevia hurmehedelmäpuita sekä talon suurta kokoa. Heidän pieneen mökkiinsä verrattuna talo, jossa Ritu ja Azael asuivat, näytti miltei lukaalilta.

"Taitaa olla rikas mies sukuun tulossa", María kuiskasi Arjunille, kun he nousivat rappusia ylös.
"Pakko sen on olla. Kun noin iso talokin on", Arjun supatti takaisin hymyillen.

Vanhemmat ja Ritu kolistelivat sisään Marían johdolla. Käytävässä he tapasivat Azaelin, joka oli varsin hämmentynyt kumppaninsa vanhempien yllättävästä vierailusta.

"Umm.. tuota. Oletko sinä kenties tyttäremme tuleva lasten isä?" María tiedusteli Azaelin nähdessään.
Ritu säpsähti äitinsä sanat kuullessaan. Hän ei ollut olettanut, että tämä pamauttaisi tiedon raskaudesta heti kättelystä Azaelille.

Azael tuijotti Ritun vanhempia hetken ymmällään. Hän ei käsittänyt, mistä tässä kaikessa oli oikein kyse.
"Kyllä, minä olen kyllä Azael Cross, Ritun poikaystävä", Azael vastasi ja jatkoi:
"Mutta, ei meille kyllä lapsia ole vielä tulossa."

"Voi kuule, kyllä on. Rakas tyttäremme Ritu odottaa esikoistanne. Tämähän on oikein ilon ja onnen asia!" María henkäisi onnellisena ja Azaelin leuka oli pudota lattialle asti.

"Kyllä, juuri niin. Tulimme tänne neuvottelemaan avioliitosta ja siitä, kuinka tuemme teitä hääjärjestelyissä taloudellisesti", Arjun täydensi vaimonsa puheita.

"Hääjärjestelyissä?! Mitä ihmettä? Minä nyt en oikein ymmärrä", Azael puuskahti käsiään levitellen.

Ritu katsoi Azaelia pitkään vaikeana ja hiljaa. Azael yritti analysoida Ritun kasvoilla häilyvää ilmettä ja käsittää, mitä ihmettä oli meneillään. Puhuiko Ritun äiti totta? Oliko Ritu raskaana?

"Minä.. mitä.. O- Oletko sinä raskaana?!" Azael huudahti epäuskoisena.

"No sitähän minä olen tässä koko ajan sanonut, että siellä on pulla tiukasti uunissa!" María kivahti.

Ritu ei malttanut enää pysyä hiljaa. "Äiti, anna olla. Rauhoitu nyt vähän. Azael ei tiennyt tästä raskaudesta, niin kuin en tiennyt minäkään. Mutta kyllä me menemme naimisiin ja pidämme lapsen, ihan niin kuin te haluatte", hän vakuutteli ja katsoi Azaelia merkitsevästi, jotta tämä älyäisi suostua vaatimuksiin mukisematta.

"Voi hyvänen aikaaah..", Azael huokaisi ja peitti kasvot käsillään. Hän ei voinut uskoa, ettei hän pystyisi pitämään lupausta siitä, että Ritun muuttamisessa mikään ei menisi mönkään. Kat riemastuisi kuullessaan, että tiedossa oli mahdollisesti ihmislapsi sekä hääjärjestelyt viivyttämässä suunnitelmaa.

"Minun pitää neuvotella hääjärjestelyistä vielä äitini kanssa, mutta kaipa se onnistuu", Azael mutisi sormiensa välistä. Hän ei itsekkään tiennyt, miksi hän suostui häiden järjestämiseen, kun vaihtoehtona olisi ollut hankkia Ritulle abortti ja jättää hääjärjestelyt sikseen.

Ehkä naimisiin meneminen ja lapsen saaminen kuulostivat hänestä sittenkin alitajuntaisesti hyviltä ideoilta? Tai sitten hänen päänsä oli vain niin sekaisin lapsiuutisesta, että hän suostui mihin vain, mitä ehdotettiin.

"Noniin, nyt kun tämä asia on selvitetty, niin jospa menette vaikka ottamaan kupposen kahvia, niin me keskustelemme asioista vielä Azaelin kanssa kahdestaan", Ritu patisti vanhempiaan ja viittilöi Azaelia perässään yläkertaan.

Yläkertaan päästyään Ritu ja Azael katselivat vain hetken vaivaantuneina toisiaan. Kumpikaan ei sanonut muutamaan minuuttiin mitään, vaan he yrittivät kumpikin tahoillaan prosessoida sitä, mitä tulevaisuudessa tulisi tapahtumaan.

"Tämä ei tainnut mennä ihan niin kuin piti", Ritu mutisi viimein hiljaa.
"Niin ei mennyt. Mutta, ihan yhtä syyllisiä me molemmat tähän olemme", Azael totesi.
"Mm.. mutta kai me tavallaan tiedostimme suojaamatonta seksiä harrastaessamme, että näin voisi käydä", Ritu myönsi olkiaan kohauttaen.

"Mutta kai me tämän pidämme? Tämähän oli kuitenkin haaveissamme. Ei ehkä nyt, mutta tämä vain meni nyt näin", Ritu kysyi ja katsoi Azaelia.

"Tottakai. Kyllä me selviämme tästä jotenkin", Azael vakuutti.
"Puhun Katin kanssa lisäajasta ja vakuutan, ettei lapsestamme ole uhkaa suunnitelmalle. Eikä sinusta", hän jatkoi.
Ritu nyökkäsi vastaukseksi, tuntien suurta iloa sisimmässään. Hän saisi pitää lapsen ja hänestä tulisi avioliiton myötä virallisesti osa Crossejen sukua.

Azael ihmetteli puolestaan myöntyvää käytöstään, sillä se ei ollut yhtään hänen tapaistaan. Azael tunnisti itsestään jonkin kummallisen isällisen tarpeen puolustaa aluillaan olevaa perhettään kaikilta mahdollisilta uhilta. Ja suurin uhka perheen perustamiselle oli Kat.

***

"Hah, hah! Minähän sanoin, että sinä mokaisit jotenkin!" Kat huudahti kimpaantuneena kuullessaan, että Azael oli saattanut Ritun raskaaksi sekä oli menossa tämän kanssa naimisiin.

"Usko jo, että me emme tienneet Ritun olevan raskaana!" Azael huusi takaisin ja puristi kätensä nyrkkiin.

Hän oli yrittänyt puhua Katille järkeä siitä, että Ritu tarvitsi nyt lepoa ja että raskaana olevan naisen muuttaminen vampyyriksi ei ollut hyvä idea. Kat ei odotettavasti tahtonut ymmärtää, miksi Azael ja Ritu haluaisivat enää lapsen saamisen jälkeen olla mukana suunnitelmassa.

Huutamisen sijaan Azael oli päättänyt muuttaa taktiikkaa. Hän oli taikonut kasvoilleen niin anovan ilmeen kuin vain osasi ja madellut miltei polvillaan saadakseen äitinsä heltymään. Hän oli vedonnut etenkin siihen, että Katillakin oli ollut oikeus vielä yhteen lapseen, niin miksei hänelläkin voinut olla.

"Minäkin haluan kovasti kokea sen saman ilon, jonka Georgen saaminen on sinulle tuottanut", Azael oli luritellut anelevaan äänensävyyn. Tosiasiassa hän ei ollut yhtään varma siitä, mitä tuleva isyys toisi tullessaan.

Ja kuin ihmeen kaupalla, Azael oli onnistunut osumaan Katin ainoaaseen herkkään paikkaan. Kat oli Azaelin perheen perustamisen kaipuusta kuullessaan heltynyt ja luvannut antaa Ritulle lisäaikaa, mutta vain lapsen syntymään ja häihin asti. Katin ehtona oli, että häiden päätyttyä Ritun oli määrä muuttua vampyyriksi.

***

Ja niin Crossejen perheessä alkoi odotusaika, joka tuntui kestävän ikuisuuden. Ainakin Ritun mielestä, sillä raskaus sai hänet paisumaan epämukaviin mittoihin, minkä takia jokaisessa asennossa tuntui epämukavalta olla. Ja vaikka Azael kovasti vakuutteli Ritulle, että tämä oikein hehkui raskaana ollessaan, ei Ritu uskonut näyttävänsä ison mahansa kanssa kovinkaan hehkuvalta. Päin vastoin, hän koki näyttävänsä enemmänkin sinivalaalta lyllertäessään paikasta toiseen.

Vaikeuksista huolimatta he molemmat odottivat kuitenkin innoissaan perheen uuden jäsenen tuloa.

Odotusaikaan mahtui paljon muutakin kummallista, sillä Ritu oli raskaana ollessaan alkanut nähdä toistuvasti unta läpikuultavasta kummitusmiehestä. Raskauden alkuvaiheessa Ritu näki lähinnä unia, joissa mies vain oleskeli heidän makuuhuoneessaan ja katseli ikkunasta kaihoisana ulos. Kummitus toisteli unissa usein mantran omaisesti lausetta: "Tahdon tietää, mitä meille tapahtui" ja sitten katosi.

Raskauden edetessä muuttuivat Ritun unet myös kummallisemmiksi. Toisinaan hän yritti unessa kysyä kummitukselta, kuka tämä oli ja miksi hän piinasi Ritua öisin. Mies oli vain tuijottanut unessa Ritua ymmällään ja todennut: "Et sinä ole hän."

Toisinaan Ritu näki taas unta, jossa mies juoksi loppumattomassa sokkelossa, pääsemättä sieltä ulos. Unessa kummallisinta oli se, että mies kykeni juoksemaan sokkelon lehtiseinien läpi, mutta ne eivät loppuneet koskaan, vaikka mies kuinka juoksi eteenpäin. Unen tunnetilaa kuvasi lähinnä miehen pakokauhu, jota Ritu oli pakotettu katsomaan.

Viimeisenä yönä ennen synnytystä Ritu näki unta, jossa hän oli myös itse joutunut miestä piinanneeseen sokkeloon. Ritu oli harhaillut sokkelossa ympäriinsä ja yrittänyt löytää siellä harhaillutta haamua, mutta turhaan. Harhailuun turhautuneena Ritu oli huutanut kurkku suorana:

"KUKA SINÄ OLET?! TULE ESIIN, NIIN PELASTAN SINUT!"

Haamu oli ilmestynyt mutkan taakse sokkeloon niin, että Ritu näki hänet. Miehen kasvoilla oli pakokauhun kangistaman irveen sijaan hymy.
"Tahdon tietää, mitä meille tapahtui", mies totesi hymyillen.

"Kyllä, minä ymmärrän, mutta kuka-", Ritu vastasi turhautuneena samaan kysymykseen, jonka hän oli saanut jo useita kertoja.

"Ei", mies keskeytti hänet ja jatkoi: "Me tapaamme vielä."

Samassa Ritu oli herännyt siihen, että häntä supisti lujaa.
"Auuuh! Azael! Nyt on mentävä!" Hän oli huutanut, patistanut Azaelin soittamaan taksin ja viemään hänet sairaalaan synnyttämään.

Kummituspainajaiset eivät loppuneet sairaalassakaan, sillä synnytyksen kipuihin tarkoitetun ilokaasun sivuvaikutuksena oli se, että Ritu alkoi nähdä synnytyshuoneessakin ympäriinsä harhailevia haamuja. Haamujen joukossa ei ollut kuitenkaan samaa miestä, kuin unissa aiemmin, vaan joku tuntematon lääkäriherra. Lääkärikummitus kannusti Ritua läpi synnytyksen ja vakuutti, että lapsista tulisi varmasti hienoja ihmisiä.

"Lapsista?" Ritu oli älähtänyt lääketokkuroissaan.

Ja kummitus oli kuin olikin ollut oikeassa. Kaikkien hämmästykseksi Ritu ja Azael saivat pitkään kestäneen synnytyksen jälkeen käsivarsilleen kolme parkuvaa poikavauvaa. Pariskunta oli lapsien määrästä aivan häkeltynyt, sillä mikään muu, kuin Ritun vatsan hillitön koko, ei ollut viitannut kolmoisraskauteen. Vaikka olisihan Azaelin kaksosena pitänyt tietää, että hänellä oli suurempi mahdollisuus saada kaksoset tai kolmoset.

Alkujärkytyksen jälkeen lapsille kirjattiin syntymätodistukset ja annettiin nimet. Kolmoset saivat nimet Florian, Fortune ja Flavian Cross.

____________________________

Jos edellisissä osissa keskusteltiin ja pohjustettiin, niin tässä osassa mentiin rytinällä eteenpäin! :'D Osan kertova luonne johtuu ihan siitä, että simin raskausaika on kovin lyhyt ja siinä ajassa ei kerronnallisesti oikein ehdi tekemäänkään mitään. Kolmoset olivat minullekkin ihan täysi yllätys, sillä en ole koskaan aikaisemmin pelissä onnistunut niitä saamaan. Nyt näköjään sitten kävi tuuri, Azaelin ja Ritun kannalta pahimmalla mahdollisella hetkellä. Mutta tässäkin mennään taas kohti tulevaa: lapsia on tullut, häät ovat tulossa ja kummallinen kummitus piinaa Ritua unissa. Mitähän seuraavaksi? Se selviää ensi osassa, jossa päästään makustelemaan Azaelin ja Ritun häitä.10 kommenttia:

 1. No jopas rysähti vauvoja! Mullakin on tullut pelissä vain kerran kolmoset, Blackbeakeilla itseasiassa. Olin silloin aika kauhuissani, kun Manon oli yhden tyttötaaperon yksinhuoltaja ja kolme pullahti lisää :D Oli aika hemmetin vaikea pitää kaikki tyytyväisinä Manon mukaan lukien :D

  Mutta itse osan pariin! Mulla tuli lukiessa jopa hieman epämukava oli Azaelin puolesta kun Ritun vanhemmat oli niin tungettelevia ja vähän turhankin innokkaita ja suoria. Antaisi nyt nuorenmiehen hengähtää ja sisäistää asiat rauhassa! Katin heltyminen raskausuutiselle oli yllätys, mutta kun lähdin asiaa pohtimaan tarkemmin, niin olihan se järkeenkäypää. Pohdin vain, mahtaako tämä vampyyrimatriarkka raivostua kuullessaan että vauvoja tuli kolme? Kolminkertainen mahdollisuus ihmislapseen on ehkä isompi riski suunnitelmalle minkä Kat suostui ottamaan poikansa vuoksi... Kaikista eniten minua jäi häiritsemään kummitus. Kuka hän on ja mitä hän Ritusta haluaa? Selkeästi tyyppi ei ole vielä hyväksynyt poismenoaan ja jäi kummittelemaan, mutta miten se Rituun liittyy?


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kauhulla itsekin odotan, että mitä tuosta elämästä kolmen taaperon kanssa oikein tulee :'D. Nelosen taaperot kun osaavat olla niin.. "ihania" välillä. :D (ainakin jos on syöttötuoli käytössä!)

   Mutta kuitenkin, kiitos kommentista ja hyvästä pohdinnasta! Ihan kaikkiin kysymyksiisi en voi spoilaamatta vastata, mutta sen sanon, että seuraavat tulevat osat vastaavat varmasti menneissä osissa syntyneisiin kysymyksiin. Azael oli tosiaan tässä osassa hieman hämillään siitä, mitä hänen pitäisi tehdä tilanteessa, jossa toisella puolella oli äidin vaatimukset ja toisella Ritun sekä hänen vanhempiensa tahto. Tällä kertaa hän valitsi Ritun puolen ja alkoi löytää itsestään kummallisia puolison sekä lasten suojeluun tähtääviä tunteita. Toisaalta hän omana häikälemättömänä itsenään käytti myös hyväksi Katin kipeää kohtaa, lasten saamista, päästäkseen kuin koira veräjästä.

   Tulevaisuus näyttääkin, pystyvätkö Ritu ja Azael sitoutumaan suunnitelmaan kolmen vauvan huoltajina. Sekin jää nähtäväksi, että kannattiko Katin liiankin hyväntahtoinen riskinotto poikansa suhteen. Ja kummituksesta kuullaan ehdottomasti myös lisää, sillä asiat alkavat pian seuraavissa osissa loksahtelemaan paikoilleen. ;)

   Poista
 2. Kerkesin nyt vasta lukemaan kaksi viimeisintä osaa ja ohhoh, tapahtuipa paljon!

  En tiedä oikein mitä ajatella Katista ja tämän suunnitelmista. Jotenkin en millään toivoisi tämän onnistuvan suunnitelmassaan, sillä tämä on niin kiero. Azael taas toivonmukaan hieman pehmittyy nyt, kun on kolme omaa lasta maailmassa, jotka eivät välttämättä olekaan vampyyreja. Tykkään kyllä kovin tästä piirteestä tässä tarinassa, kun kaikki eivät olekaan hyviksiä. :D

  Ritun shokkiraskautuminen tuli kyllä hauskasti esiin ja tykkäsin tosi paljon tämän vanhemmista. Niin ihania simejä. :D Ja sitten sieltä vielä tuli kolmoset, huh, otan osaa. :'D Kaksosissakin on jo ihan riittämiin mun mielestä työtä (okei, yhdessäkin on jo ihan riittävästi...) mutta että kolmoset! Siinä on Ritu ja Azael helisemässä vielä, etenkin jos lapset ottavat isältään tiettyjä luonteenominaisuuksia... :D

  Olivereitakin ilmestyi tänään uus osa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Täällä joo mentiin vähän vauhdilla nyt vaihteeksi eteenpäin, mutta hyvähän sitä toimintaakin on olla välillä xD.
   Kiva, että tykkäsit Ritun vanhammista hahmoina, heistä tosiaan kuullaan vielä tulevaisuudessa hieman lisää :3. Ja nähtäväksi juuri jää, kuinka tämä yllättävä kolmosten tulo vaikuttaa perheen elämään, suunnitelmaan ja Azaelin luonteeseen. Pehmeneekö hän, vai meneekö kaikki päin honkia?

   Ja joo, itken sisäisesti ja valmistaudun kolmen huutavan muksun hyysäämiseen :'DD. Käyn tsekkaamassa sun osan myös pian!

   Poista
 3. Mä mietin jo otsikon nähdessäni, että ei kai sieltä tule kolmoset... No tulihan sieltä. :D Tuoreilla vanhemmilla on ihan varmasti haasteita lasten kanssa pärjäämisessä, vaikka Ritun vanhemmat ehkä auttavatkin. Vaikka Azael saikin ainakin väliaikaisesti iskettyä Katin herkkään paikkaan, niin nainen tuskin innostuu kuullessaan, että hänen poikansa saikin kolmoset. Varsinkin, jos yksikin vauvoista on ihmislapsi...

  Kummitus hämmentää kyllä minuakin. Tiedän, että tämä on melko kaukaa haettu teoria, mutta mulle tuli ensimmäisenä mieleen, että jospa tuo kummitus liittyy jotenkin Maxin isän katoamiseen. Ehkä tuo on jopa Maxin isän haamu? Joo, en tiedä onko asialla mitään yhteyttä, mutta tuo oli ensimmäinen mieleen tullut selvittämätön kuolintapaus, jolla on jotakin yhteyttä tähän perheeseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo. Osan alkuperäinen otsikko oli vain "Harhaileva kummitus", mutta tämä kolmosten yllätyksellinen pullahtaminen muutti nyt hieman sitäkin. Ja siinä olet oikeassa, että kolmosten kanssa ei tule helppoa varmastikaan olemaan, ei kenenkään kannalta. Sillä, Kat antoi luvan yhteen lapseen. No, nyt niitä tulikin kolme. :'D Katin tunnoista ja muusta vauvasotkusta sekä häistä kuullaankin sitten enemmän ensi osassa!

   Ja hyvää pohdintaa kummituksesta! Hänen tarinansakin selviää varmasti ihan pian ;).

   Poista
 4. Ritun raskaus ja hänen vanhempiensa reaktiot olivat mainiota luettavaa. Vaikka itse kavahtaisin noin päällepäsmäröiviä vanhempia, tähän tarinaan ne sopivat kuin nenä päähän ja siinähän oli Azaelilla kappa kärsimistä, kun tietoa pukkaa sellaista tahtia, että aivot eivät ehdi pysyä mukana =D Kerrankin Azael taisi kohdata voittajansa =D

  Olin todella yllättynyt siitä, että Kati antoi periksi. Azael osasi iskeä nuolensa juuri oikeaan kohtaan aivan ilmiselvästi ja vaikka äiti olikin tyytymätön tilanteeseen, Ritu ja Azael saivat pidettyä päänsä ja perheensä sen mukana etusijalla. Mielenkiinnolla odota, millaista elämä kolmosten kanssa tulee olemaan tässä taloudessa.

  Kummitus näyttäisi ilmiselvästi Maxin isältä ( nimeä en muista ). Sama kampaus ja nenä =D Ehkä hänen kohtalonsa viimein selviää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. María tosiaankin veti hyvin vertoja Azaelille tässä osassa. Itseasiassa juurikin niin hyvin, että hän oli jo ihan hätää kärsimässäkin, kuten kommentissasikin sanoit. :D Halusin kirjoittaa Maríasta juurikin tomeran latinoäidin, sillä se sopii hänen hamolleen täydellisesti. Saapa nähdä, kumpi vetää pidemmän korren loppupeleissä - Azael vai María.

   Kolmoset puolestaan sotkivat perheen suunnitelmia huolella ja jää nähtäväksi, kuinka tasapainoilu vauva-arjen sekä suunnitelman kanssa onnistuu. Haamusta en voi vielä sanoa juuta enkä jaata, mutta sen verran paljastan, että ratkaisua kohti mennään pikkuhiljaa. ;)

   Poista
 5. Kommentoin nyt kaikkia osia kerralla. Katson aina vähän ulkomuodon perusteella silmäillen ensin ja olin vähän epäluuloinen että onko tää LC mun mielestä kiinnostava. Mutta koukkuun jäin kun aloin lukemaan :D

  Nylenin ja Katin suhde tuli ihan täysin puskista, mutta arvasin että päätyvät Mikon kanssa yhteen! Lapsia tuli yhteensä neljä joten sekin vähän tuli yllätyksenä, ajattelin että ois jäänyt kolmeen vain. Meinas ihan itelläkin tulla tippa linssiin kun ero tuli :(

  Pidin Teijasta lapsena, mutta teini-iällä en oikein ole fani. Toki Max on kyllä komea!Mutta olisi myös kiva nähdä miten perhe-elämä muuttaa naista.

  Se että Abigor onkin homoseksuaali oli mahtava juonenkäänne! Toivon että heidän jatkostaan kuullaan vielä myöhemmin ja etenkin

  Olisin itsekin varmasti valinnut Azaelin perijäksi. Kaikista mielenkiintoisin hahmo tähän mennessä. Ritu on kyllä kaunis nainen Azaelille. Tää Katin kanssa tehty suunnitelma myös vähä kalvaa mua, toivottavasti ei käy huonosti.

  Kaikenkaikkiaan sait kyllä yhden lukijan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa lukemaan! Hyvä, että tarina vaikutti mielenkiintoiselta ennakko-oletuksista huolimatta. :) Kiva kuulla kommenttia näin tarinasta myös kokonaisuutena, sillä itseä aina välillä mietityttää, miten osat nivoutuvat yhteen.

   Pitää katsoa, missä suhteessa pystyn tuomaan kaikkia sivuhahmoja perijäparin ympärillä esiin tarinassa. Kuitenkin yritän päivittää kuulumisia siinä suhteessa, mitä niitä pelissä tulee. Nelosessa on se harmi, etteivät simit etene urillaan / pariudu omillaan, jos niillä ei pelaa tai jos ei modaa. :D Mutta kuitenkin, kiva että löysit myös hahmoista mieluisia itsellesi! :)

   Poista