torstai 27. joulukuuta 2018

7. Liitokset repeilevät

~ Tähän osan alkuun samalla pieni mainostuksen pätkä paremman puoliskoni aloittamasta Sims 3:sella tehdystä Lc:stä nimeltä Lc Tähtivaara. 
Pääset lukemaan Lc:tä klikkaamalla alla olevaa kuvaa. 

http://tahtivaara.blogspot.com/
 _______________________________________________________________________________

Nyle oli samaan aikaan vihainen, että ymmällään. Hän ymmärsi tehneensä väärin, mutta lapsettomuudesta hän ei ollut kuullutkaan aiemmin.
"Mitä helvettiä?" Nyle puuskahti ja tuijotti vaimoaan kulmat kurtussa.

Katin sisällä kiehui. Hän tunsi itsensä samalla nöyryytetyksi, että petetyksi. Mikä oli kamalampaa, kuin löytää oma nuoruuden rakastettunsa leikkimästä perhettä toisen naisen kanssa.
"Samaa voisin kysyä teiltä", Kat parahti ja hänen äänensä särkyi.

"Voitte selittää minulle, mitä tämä on olevinaan", Kat mutisi ja puristi hampaansa yhteen. Hänen katseensa kiersi Azaelissa ja tämän kanssa leikkivässä Teijassa.
"Onko tämä punapää sinun?" Kat kysyi ja käänsi vihaiset silmänsä takaisin Nyleen.

"Nokun, minä en tiennyt, että Miko oli raskaana ja että lapsi olisi minun..", Nyle mutisi hädissään ja levitteli käsiään.

"Et tiennyt, että joku voisi tulla raskaaksi, jos makaat heidän kanssaan?!"
"Et tiennyt, että meillä oli sopimus. SOPIMUS Nyle!?" Kat sähisi ja miltei tarrasi Nylen käsivarresta kiinni raivoissaan.
Nyle kavahti taakse päin ja nielaisi.
"Mi-nä voin selittää.."

"Voit selittää?! Jos sinä nyt jätät minut Nyle, minä tapan sinut. Vien sinulta ihan kaiken. Pakotan juomaan muuntautumisjuomaa ja elämään kurjana ihmisenä. Sellaisena joksi synnyitkin", Kat sähisi ja hänen silmänsä kiiluivat hullunkiiltoa.

Nyle säpsähti tunnistaessaan Katin käyttäytyvän samalla tavalla, kuin hän muuntautumisensa jälkeen. Kat ei selvästikään osannut hillitä raivoaan ollenkaan.

Teija purskahti itkuun säikähtäessään Katin ja Nylen riitaa. Miko riensi lohduttamaan tytärtään.

"Lopettakaa jo! Lastenkin vuoksi!" Miko huudahti hädissään ja halasi Teijaa tiukasti.
Kat havahtui raivostaan takaisin todellisuuteen ja kyyneleet täyttivät hänen silmänsä.
"Anteeksi Nyle. Kyllä minä tiesin, ettei meistä tule mitään."
"Varsinkaan, kun en voi saada enää lapsia, saati ole kunnollinen äiti", Kat vollotti ja Nyle tuijotti tätä hämillään.

"Milloin sait tietää tästä.. lapsettomuudesta?" Nyle kysyi.
"Jonkin aikaa sen jälkeen, kun kaksoset syntyivät. Lääkärini Mizuki kertoi minulle", Kat mutisi hiljaa. 

"Aivan. Kyllä minäkin myönnän tehneeni väärin", Nyle huokaisi ja hänen hartiansa valahtivat lysyyn.
"Minun olisi pitänyt kertoa sinulle, että suhteemme Mikon kanssa on syventynyt."
Kat nyökkäsi, vaikkakin näytti happamalta. Hän ei ollut valmis sulattamaan suhdetta noin vain.

"Minusta olisi parempi, että poistun nyt joksikin aikaa. Menen ystävieni luokse ainakin nyt yöksi. Puhutaan jatkosta myöhemmin lisää", Kat huokaisi ja poistui samalla ovenkolautuksella.

Nyle tiesi, että ero oli välttämätön ratkaisu.

Mahdollisen eron ajatteleminen sai Nylen pään pyörälle. Hän ei tiennyt, miten pystyisi kasvattamaan Azaelin ja Abigorin yksin. Yksinhuoltajuus kuulosti hänen päässään lähinnä kuolemantuomiolta, vaikkei se sitä tosielämässä todella olisi ollutkaan.

"Oletko varma, että pärjäät täällä yksin, Nyle?" Miko kysyi huolissaan ja katseli surussaan vellovaa miestä.
Nyle kohautti olkiaan eikä vastannut mitään.

"Voisin jäädä tänne auttamaan kaksosten kanssa siksi aikaa, että saatte Katin kanssa asiat hoidettua", Miko ehdotti hymyillen.
"V-voisitko?" Nyle kysyi ja miltei purskahti itkuun. Hän oli riitelystä ja huolesta niin väsynyt, että meinasi haljeta liitoksistaan.
"Tottakai. Minähän tämän tilanteen tavallaan aiheutinkin."
"Kiitos Miko."

***

Ja niin taaperoiden huoneeseen tuli yksi sänky lisää.



Mikosta oli suuri apu Nylelle, joka yritti tienata agenttiurallaan rahaa kasvavalle perheelleen. Vaikka Mikokin teki töitä, saivat he sovitettua aikataulunsa niin, että taaperoilla oli aina vastuullinen aikuinen huolehtimasta heistä. Nyle ei luottanut siihen, että Kat tulisi takaisin ja haluaisi osallistua lasten hoitoon.


Vaikka mahdollinen tuleva ero sai Nylen voimaan pahoin aika-ajoin, pitivät hoitoa ja seuraa kaipaavat taaperot hänet kiireisenä. Lapsista ja Mikosta oli suuri apu siinä, että Nyle jaksoi jatkaa elämässään eteenpäin.

Kiireiden keskellä Nyle joutui turvautumaan yhä useammin Alfonson suosittelemiin hurmepakkauksiin, jotka sisälsivät keinotekoista verta. Hurmepakkaukset sammuttivat palavimman janon, mutta jättivät ihmisvereen tottuneen Nylen heikkoon tilaan.


Kehon heikkeneminen ilmeni esimerkiksi Nyleä vaivaavina erinäisinä tauteina. Kaikkein eniten häntä heikensi viikkoja kestänyt punapilkkuinen rokko, jonka kylkiäisenä Nylelle nousi korkea kuume.

"Naurettavaa, että vampyyrinäkin joutuu sairastamaan", Nyle huokaisi ja otti lasillisen appelsiinimehua. Hän uskoi, että C-vitamiini nujertaisi taudin lopullisesti.


Appelsiinimehun juotuaan Nyle alkoi kuitenkin kärsiä vatsaansa korventavista krampeista ja juoksi vessaan oksentamaan kaiken juomansa ulos. Ihmisruoan sisällä pysymättömyys kauhistutti häntä, sillä näin ei ollut ennen käynyt. Ehkä vatsan näivettyminen oli haittavaikutus hänen heikentyneistä vampyyrivoimistaan? Oliko hän taantumassa takaisin heikoksi ihmiseksi?

Nukkumaan mennessään Nyle tunsi kuumeensa vain nousevan. Häntä huimasi ja oksennuksesta jäänyt paha maku kuvotti hänen suussaan. Nyle ajatteli, että kunnon unet takaisivat sen, että hän olisi seuraavana päivänä työkunnossa.


Nukahdettuaan Nyle näki eriskummallista unta. Unessa hän loitsi Mikon transsiin ja upotti kulmahampaansa tämän kaulaan. Mikon veren suloinen tuoksu ympäröi hänet ja hukutti hyvänolon tunteeseen. 

Nylen voimat kasvoivat ja kuume nujertui. Hän tunsi olonsa jälleen eläväksi. 

Nyle säpsähti hereille ja pyyhki hikeä otsaltaan. Kuume oli laskenut ja hänen olonsa tuntui vihdoin normaalilta. Kaikki oli jälleen hyvin...

Kunnes Nyle loi katseensa lattiaan ja näki järkytyksekseen Mikon makaamassa hänen jaloissaan. Mikon veren tuoksu leijaili vienosti hänen nenäänsä.

Nylen vatsan pohjassa muljahti. "O-oletko kunnossa?"

"Miko?"

"Ole kiltti ja herää."

"Ei minun ollut tarkoitus satuttaa sinua", Nyle vaikersi kyynelet silmissä ja ravisteli tyttöystäväänsä hereille.

6 kommenttia:

  1. Olipa kaikkinensa hyvin dramaattinen osa! Vähän aikaa olin tosissaan huolissani, että Kat tappaa talossa ja puutarhassa, mutta lapsen hätäitku lopulta kuitenkin tavoitti hänen raivostuneen mielensä. Sen jälkeen teatraalinen poistuminen ja Mikon astuminen perheen elämään tyttärineen. Nyt pohdin, että jäikö Miko henkiin... Syön ehkä sormeni ensimmäiseen niveleen asti hermoillessani!! =D
    Hyvä osa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen kommentistasi! Jooh, tästä osasta tuli kuin tulikin hyvin dramaattinen. Mahdollinen eroriita piti olla jo edellisessä osassa, mutta sen pituuden takia se nyt leikkaantui tähän. Kaikki rytinä hienosti yhdellä kertaa! :D.

      Poista
  2. No jopas, luin kaikki osat putkeen. Mielenkiintoinen tarina jälleen. Vampyyrilegacyjäkään ei tule turhan paljon nähtyä, joten iso plussa siitä! Nyle on hahmona mielenkiintoinen, kaikkine oikkuineen ja ristiriitoineen uuden vampyyrielämänsä kanssa. Koen Nylen myös helposti samaistuttvaksi hahmoksi. Aluksi Kat ärsytti mua ihan älyttömän paljon, tuli melkein mieleen se Overly Attached Girlfriend -meme :D Osien edetessä koin myös samaistuttavuutta myös Katiin. Nylen, Katin ja Mikon suhdekuvio on myös aika sykähdyttävä, osia lukiessa sai arvailla koko ajan että mitähän seuraavaksi tapahtuu. Mullakin pyöri päässä ties kuinka monta eri skenaariota mahdollisista lopputuloksista näillä kolmella. Ja vaikka Kat nyt lähti menemään, en jotenkin usko että tämä jää viimeiseksi kerraksi kun hänet nähdään. Lapsukaiset ovat myös oikeita rakkauspakkauksia, ja odotan innolla millaisia simejä heistä kasvaa. Väitän myös, että rakastat pelata simsissä paljon näillä yliluonnollisilla hahmoilla, ja veikkaan että vampyyrit game pack oli sulle ihan hemmetin innostava juttu. Btw onko kokemusta Get Famousista? (Itse odottelen että palkka tulee että saan sen ostettua)

    Niin, ja sitten vielä lisää asiaa: Olen poistanut Sanahelinää -blogin, joten sen voit ottaa pois linkkiluettelostasi :) Olen perustanut uuden blogin: Nora’s Wacky Sims, josta löytyvät myös sanahelinään tekstit. Totesin itselleni että helpompi mi ulle pitää vain yhdessä paikassa kaikki, joten tähän blogiin tulevat tästä lähtien kaikki tarinat, haasteet, talo ja perhe-esittelyt, valmisperhemuodonmuutokset ynnä muut sekalaiset simsjutut minun pelistäni. Barlow’t jäävät omaan blogiinsa, vaikka todennäköisesti en tule enää niitä jatkamaan. Linkiteltäisiinkö puolin ja toisin? :)

    https://noraswackysims.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! hei, tervetuloa takaisin! Teen linkkilistaan muutokset piakoin, kunhan ehdin. Hyvä, kun mainitsit asiasta! Linkkaan mielelläni uudet sivusi. :)

      Ja kiitos jälleen kommentoinnista! Itsellenikin Nyle on todella samaistuttava hahmo, mutta myös puhdistavan erilainen kirjoittaa. Nylen kautta saa myös luoda erilaista hahmotarinaa, kuin mihin olen tottunut. Ja olet ihan oikeassa, vampyyrit ja sun muut yliluonnolliset oliot ovat lähellä sydäntäni. Fardaksista luopuminen oli kivulias prosessi, mutta voihan sitä yliluonnollisuutta jatkaa näinkin.. Olen myös pyrkinyt tuomaan tekstejeni kautta erilaisia suhdemuotoja ja tapoja elää, sillä olen itsekin hyvin värikäs ihminen ruudun ulkopuolella. Siksipä Nylen, Katin ja Mikon suhdekuviokin on (jälleen) hyvin värikäs.

      Get Famous tuli myöskin ostettua ja olen pelaillut sillä vasta hieman. Tykkään paljon esim. näyttelijän urasta, mitä tullaankin myös tarinassa varmaan näkemään. Myös ihmisten maine mahdollistaa tarinallisesti luomaan oikeasti hyvis- ja pahishahmoja. Kaikki paparazzit, häiriintyneet fanit ja julkkisten turhamaisuuspiirteet on myös hyvin tehty. Ainakin moisia persoonallisuuksia sillä lisäosalla saa aikaan! :'D Eräässä pelissä onnenonkija simini meni naimisiin ns. 'sugarmaman' kanssa, joka oli rikas ja täynnä itseään oleva julkkis.

      Jahas, tulipa pitkä vastaus. Mutta toivottavasti sait jotain tästä irti. :D

      Poista
  3. Voi Miko-parkaa, hän sai kylmän kiitoksen avustaan. Mahtaakohan Kat palata kuvioihin ollenkaan? Ehkä hänellä ja Nylellä oln vielä toivoa.. Tosin asioita saattaa mutkistaa, että nyt Teijasta huolehtiminen taitaa jäädä Nylen vastuulle. Jatkoa odotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se jää nähtäväksi, kuinka Mikon käy. Katistakin kuullaan varmasti vielä tulevaisuudessa lisää. Sen lupaan. ;)

      Poista