torstai 19. joulukuuta 2019

Extra: Muistelua, remonttia sekä jouluisia tunnelmia

Heipparallaa ja kiitoksia vierähtäneestä vuodesta Cross Legcyn parissa! Blogin yksivuotisjuhlatkin menivät jo ohi enkä ehtinyt niitä pahemmin juhlistaa, mutta ehkä sitten kaksivuotisjuhlia juhlitaan enemmän ja isommin! Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että olette jaksaneet pysyä tarinassa mukana, vaikka tauot ovat välillä venähtäneetkin pitkiksi. Tässä teille kuitenkin kiitokseksi jonkin verran muutama blooper-kuva kulissien takaa ja hieman joulutunnelmaisia kuviakin :)


Vampyyrien kanssa pelaaminen ei ole aina helppoa. Tässä todiste siitä: Taululle ja muille pitää sähistä aina, kun on mahdollisuus. Teijan ilme on tyyliin "Isä, älä nyt taas viitsi".

Jos vampyyrit ovat vaikeita, niin osaavat ne tavan ihmisetkin olla. Orange ei esimerkiksi suostunut laittamaan vaatteita päälle viime osan kuvia ottaessani. Abigorin ilme kertoo kyllä paljon siitä, että ei tuo paidattomuus ainakaan häntä haitannut. ;D

Ja no, Orangen ja Azaelin yhteinen broga-hetki on ihan riittävän hassua tähän laitettavaksi. Kohtausta ei valitettavasti nähty varsinaisessa osassa, mutta kulisseissa joogattiin intohimoisesti.

Sims on siitä myös mahtava peli, että simit eivät toimi aina niin kuin pitäisi. Esimerkiksi Ritua kiinnosti paljon enemmän selfien ottaminen, kuin Ulriken torumisen kuuntelu.

Mielenkiintoista on myös se, että väärät simit ovat usein väärissä paikoissa. Esimerkiksi teinien harjoitellessa Thorne Baileyn keikalla Alfonso pöllähti paikalle fanittamaan tähteä. :'D Alfonso olisikin antanut muuten kunnon moraalikoulutuksen siitä, ettei ihmisistä juoda.

Kuntolaitteetkin tuottivat toisinaan hankaluuksia...

Joskus taas suhde toiseen eteni niin syväksi, että parista tuli miltei fuusio. Katin ilme kertoo kaiken - häntä ei yhtään ilahduta se, että Nyle on fuusioitunut Mikon kanssa.

Mutta se bloopereista! Nyt muihin aiheisiin:
--------------------------------------------------


Vaikkeivät nämä kuvat ole kovin jouluisia, haluan tähän väliin esitellä tulevissa osissa paremmin näkyvän remontin. Niinhän se menee, että kun kumppanin päästää asuntoonsa, jää äidin pahat suunnitelmat hetkeksi taka-alalle ja remonttivisiot ottavat vallan. Tässä siis kuvia uudistetusta Crossejen talosta. :)

 Keittiössä ei paljoa muuttunut kuin värit ja tapetti.


Käytävä pysyi suht ennallaan, mutta entinen pieni kylppäri ja Azaelin huone saivat väistyä olohuoneen tieltä.

Azael sai pahishahmona oman tummahkon toimistotilan alakerrasta. (Huomatkaa hieno pöytäkoriste).


Teijan makuuhuoneesta tuli päämakuuhuone ja se sai myös pienen ulkonäköpäivityksen. Kylppäri sai uudet kaakelit ja kauan kaivatun pesukoneen!
 

Yläkertaan luotiin tila lasitetulle kuistille, jossa toisella puolella on mahdollisuus rentoutua kasvien seassa ja toisella nauttia muutama lasillinen viiniä baaritiskiin nojaten.
 

Yläkerrassa on myös kuistin lisäksi kylpyhuone ja kaksi tyhjää huonetta odottamassa perheenlisäystä. Alakerta kutistui hieman, sillä osa huoneista siirrettiin ylös. Mutta siis tässä kaikenkaikkiaan! Kertokaa ihmeessä, mitä olette mieltä talon tyylinmuutoksesta. :)

------------------------------------------

Ja sitten jouluisempiin tunnelmiin.

Vaikka joulu on usein kiireistä aikaa, on hyvä välillä muistaa pysähtyä ja antaa aikaa kaikille itselle läheisimmille ja tärkeimmille ihmisille. Oman rakkaansa tai ihastuksen kohteensa voi jouluna vaikka yllättää..

.. mistelinoksan alla annetulla pusulla. Tärkeintä joulussa on kuitenkin läheisyys ja yhdessä oleminen sekä se, että voi viettää joulun rakkaittensa kanssa.

Jouluvalmisteluissa, etenkin kuusen koristelussa, saattaa välillä ilmetä erimielisyyksiä ja joskus jopa väittelyäkin, mutta..

 .. tärkeintä kuitenkin on yhdessä tekeminen ja kauniin lopputuloksen ihasteleminen. Vaikka koristeet olisivatkin vähän vinossa, se ei tarkoita, etteikö kuusi loistaisi jouluiltana kirkkaammin, kuin koskaan aikaisemmin.

Jouluna on myös tärkeä muistaa, että joulun voi viettää myös sellaisella porukalla, joka itsestä tuntuu hyvältä. Jokainen määritelköön itse, kenen seurassa haluaa juhlapyhät viettää. Joulunviettoporukka voi hyvin koostua ystävistä, lemmikeistä ja omasta kumppanista, jos se itselle sopii parhaiten. Tärkeintähän on nauttia ja olla onnellinen.

Joulu tarjoaa lisäksi mahdollisuuden uusien ihmissuhteiden muodostamiseen ja vanhojen korjaamiseen. Jouluna saattaa myös tarjoutua tilaisuus nähdä ihmisiä, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan.


Hyvää joulua ja alkavaa uutta vuotta 2020 toivottelee:
Crossejen poppoo sekä Jean!

6 kommenttia:

  1. Tuo talo oli ennestään jo tosi nätti, mutta pintaremontti kyllä pukee sitä myös hienosti. :) Ja mitä tulee noihin jouluisiin kuviin, niin etenkin Nylen ja Junon kohtaaminen ilahdutti. Ehkä nyt, kun Nyle on parantanut tapansa, niin Miko antaisi hänen jälleen olla osa heidän poikansa elämää?

    Hyvää joulua ja uutta vuotta myös sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Sisustin taloa tosiaan perijäpariskunnan luonteen mukaisemmaksi, kun söpöt kissaverhot eivät jotenkin tuntuneet istuvan Azaelin ja Ritun tyyliin. :'D Nylen ja Junon kohtaamisesta kuullaan varmasti lisää myös uusissa osissa! :)

      Poista
  2. Hauskoja extrakuvia =D Mä kanssa usein niitä otan, mutta sitten ne jää kuitenkin julkaisematta.

    Talosta on muotoutumassa oikein mukava ja varmasti uusien omistajiensa näköinen. Yläkerrassa on kivasti tilaa perheen laajentua ;-) Joulukuvat olivat myös tosi kivat ja kertoivat paljon uuden sukupolven nykytilanteesta ja tosiaan tuo Persimonikin mainitsema Nylen ja Junon kohtaaminen oli mieltä lämmittävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hassuja tilanteita tulee aina vastaan ja pitäähän ne tallentaa :D. Yläkerta tosiaan on perheenlisäystä varten jo valmiina, kahdelle on toistaiseksi tilaa, saa nähdä, että kuinka monta sitten on loppujen lopuksi tullakseen xD. Ja kiitos, itseäni vähän harmitti, että Juno ei päässyt tarinassa paljoa esille, mutta jos ensi osassa päästäisiin sinnekkin kurkistamaan, että mitä kuuluu.

      Poista
  3. En huomannutkaan aiemmin tätä extraa, tää oli ihan loistava! :D

    Talosta tuli tosi kiva ja ainakin mun silmään myös omistajiensa näköinen! Toi lasitettu kuisti oli etenkin mun mieleen, täytyy itekin kokeilla joskus sellaisen rakentamista, en oo ennen tullut ajatelleeksikaan sellaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! En ole itsekkään mikään paras rakentaja, mutta aina voi opetella lisää ja kehittyä :). Itsellä on juuri ollut tavoitteena opetella uusia tapoja rakentaa ja siinä tuo lasikuisti oli ihan hauska kokeilu. Suosittelen testaamaan!

      Poista